Webutvikling

utvikle - vedlikeholde - utvide

Vi jobber med ambisiøse bedrifter for å bygge, vedlikeholde og utvide nettsidene deres.


I dagens digitale verden er et profesjonelt nettsted det mest kostnadseffektive markedsføringsverktøyet. Hver beslutning du tar om designet vil påvirke hvordan en bruker samhandler med siden. Du må inkludere riktig informasjon slik at brukerne kan ta informerte beslutninger, og handlingsoppfordringene dine bør lede dem mot et viktig mål. Våre nettsidedesignere kan lage et nettsted som setter brukerne dine først. Vi vil veilede deg i de beste funksjonene, og lage brukerfokuserte design med jevn navigering for å sikre at nettstedet ditt konverterer.

Hvorfor er en god nettside viktig?
En av hovedgrunnene til at du bør ha et nettsted for virksomheten din er å øke organisasjonens troverdighet. Sjansen er stor for at det er flere leverandører som tilbyr en lignende tjeneste som din. En måte du kan skille deg ut er ved å ha en nettside som ser bra ut og tydelig kommuniserer kvalitetsinformasjon til forbrukerne dine.


Å ha en god nettside hjelper bedriften med å skille seg ut fra konkurrentene og bygge en sterk tilstedeværelse på nett.

En annen grunn til at en god nettside er viktig for bedriften din, er at den hjelper deg med å generere potensielle kunder. Når målgruppen din finner bedriften din på nettet og blir interessert i produktene og tjenestene dine, vet de hvordan de skal kontakte deg på grunn av informasjonen som presenteres på nettstedet ditt.


Hvordan jobber vi med deg?

Med hver mock-up, prototype og designkonsept får vi tilbakemeldinger fra deg slik at du forblir i hjertet av designprosessen. Vi finner at samarbeid mellom deg og vårt webdesign- og utviklingsteam er den mest effektive måten å drive suksess på. Så du vil kunne snakke med teamet så mye du trenger for å finjustere disse designene og fullføre nettstedet ditt.

  • Wireframing
    Etter å ha fått en sterk forståelse av merkevaren din, markedsplassen og målene dine, definerer vi nettstedets struktur og nøkkelbrukerreiser ved hjelp av wireframes. De fleste store avgjørelser tas i løpet av denne prosessen for å sikre at brukernes behov blir dekket på hver side på nettstedet ditt.
  • Identitet og design
    Etter godkjenning introduserer vi visuelle eiendeler og ekte innhold til wireframes, og bruker fargepaletter for å bringe designene til live. Vi jobber med nye eller eksisterende retningslinjer for merkevarebygging for å levere deg vår visjon, samtidig som vi lar deg påvirke og støtte designprosessen.
  • Bygg og utvikling
    Byggeprosessen styres nøye mellom design- og utviklingsteamene våre. Vi vil bygge prosjektet ditt for å møte krevende designstandarder og oppnå optimal effektivitet før det leveres til QA-teamet for avmelding før lansering!

Fra ideer til produktet

Fortell oss om prosjektet ditt