Nettbutikk

analyse - design - utvikling

Et godt design og funksjonaliteten til en nettbutikk vil avgjøre om besøkende foretar et kjøp eller ikke.


Netthandelen vokser i rekordfart, og nettbutikkene møter stadig tøffere konkurranse. Da er design og funksjonalitet avgjørende.Vi benytter oss av moderne teknologi og verktøy, for å muliggjøre utvikling av de beste løsningene for ulike behov. Våre konverteringsfokuserte nettbutikker sikrer at den hardt opptjente trafikken matches til de riktige delene av nettstedene dine for å øke salget. Vi er stolte av å lage veldesignede e-handelsnettsteder for hver butikk vi jobber med.

Hvorfor selge online? Viktigheten av e-handel
Hvert år foretrekker flere mennesker netthandel fremfor konvensjonell shopping på grunn av de mange fordelene. Kjøpere utfører omfattende undersøkelser på nettet før de noen gang snakker med en selger. Kjøpere foretar også mer direkte kjøp på nettet og via smarttelefonen sin, uten å tråkke foten inn på tradisjonelle steder med murstein og mørtel. Internett gjør forretninger mye enklere og raskere. Det har ført til endringer i måten folk gjør forretninger på, med en raskt voksende verdensomspennende trend mot netthandel eller e-handel.


Å ha en Nettbutikk gir deg flere muligheter til å samhandle med kunder.


Hvordan jobber vi med deg?

Vi lager nettbutikken som passer dine forretningsbehov. Vår personlige tilnærming til å bygge butikker hjelper kundene våre å vokse, skalere og overgå konkurrentene, raskt. Butikken er bygget for kundene ,men drives av deg! Vi sikrer at hver nettbutikk vi utvikler er fleksibel, enkel å administrere, oppdatere og markedsføre.Fra ideer til produktet

Fortell oss om prosjektet ditt