Responsive design

Grafisk design

Grafisk design bør brukes aktivt på nettsiden for å understreke og kommunisere budskapet til bedriften.

En designmanual gjør profilen til virksomheten lettere gjenkjennelig når det visuelle går som en rød tråd gjennom alt fra nettsider og sosiale medier til brosjyrer og visittkort.

God grafisk design er med å skape en helhetlig visuell identitet.

Design

Konsistent design

Du må opprettholde konsistens på tvers av alle designelementer og merkede materialer, slik at målgruppen tydelig gjenkjenner at brosjyren eller løpeseddelen i hånden er en forlengelse av det samme merket de ser på nettstedet ditt.

Ved å være konsistent med design og merkevarebygging på markedsføringsmaterialet ditt, sikrer du at merkevaren din aldri blir forvekslet med en annen eller representert dårlig for målgruppen din.
Merkevarebygging

Visuell identitet

I merkevarebygging, akkurat som i livet, handler det om førsteinntrykket. Du konkurrerer mot millioner av andre nettbedrifter. Så hvordan sikrer du at du treffer blink helt fra begynnelsen? Det hele starter med en flott visuell identitet. Å designe merkevarer folk virkelig bryr seg om betyr å tenke på mer enn bare logoen din.

Merkevarebygging og identitet går hånd i hånd. De er sammenvevd og avhengige av hverandre, og din visuelle identitet er der merkevarestrategi møter kreativitet. En godt designet visuell identitet støtter ikke bare en merkevare – den hever den.