nettbutikk

Dropshiping

Dropshipping gir deg mulighet til å drive nettbutikk, uten eget varelager eller å pakke og sende varene. Du trenger bare en nettbutikk. Nettopp derfor har dropshipping blitt en populær løsning for gründere. Dette er nemlig en løsning som sørger for at man kan tilby et stort utvalg varer, men man slipper å oppbevare produktene selv. Disse blir sendt direkte fra produsenten, slik at du bare fungerer som et effektivt mellomledd.

Shopify

Hva er dropshipping?

Dropshipping er en forretningsmodell, som i hovedsak går ut på at forhandleren kun er ansvarlig for markedsføring, og salg av andre leverandørers produkter i egen nettbutikk. Forhandleren har da ikke et eget varelager, men overfører i stedet kundens bestillinger, og detaljer rundt forsendelsen, til en annen forhandler eller grossist, som deretter sender varene direkte til kunden.
Fordelen med dette konseptet er at du som forhandler ikke behøver å ha et fysisk varelager tilgjengelig, og slipper risiko i forbindelse med frakt og forsendelse. Ulempen er at du som forhandler ikke har påvirkning på kundeopplevelsen fra kjøpstidspunktet. Dersom varen som blir sendt til kunde er skadet, eller ikke blir levert i tide, kan det gå ut over merkevaren din.
Vi hjelper deg med å sette opp dropshipping-butikken din med Shopify på bare noen få dager.
Start din egen bedrift uten å bekymre deg for frakt og bare fokuser på å tiltrekke nye kunder.
Ta kontakt nå! Start din egen nettbutikk.