Designtjenester

Visuell identitet – UX / UI design – Grafisk design

Vårt team av profesjonelle designere tilbyr ulike tjenester for både web- og bedriftsprofiler.

Et godt design bør brukes aktivt på nettsiden for å understreke og kommunisere budskapet til bedriften. En bedriftsprofil gjør profilen til virksomheten lettere gjenkjennelig når det visuelle går som en rød tråd gjennom alt fra nettsider og sosiale medier, til brosjyrer og visittkort. God grafisk design er med på å skape en helhetlig visuell identitet.

Visuell identitet

 • Visuell identitet er hvordan du former persepsjon og skaper et inntrykk gjennom de synlige elementene i merkevaren din. Bilder er en kraftig form for kommunikasjon, spesielt fordi de ikke kommuniserer med ord. De snakker på et primalt, følelsesmessig nivå og er dermed mer overbevisende.

  Visuell identitet er alt av bilder og grafisk informasjon som uttrykker hvem et merke er og skiller det fra alle andre. Den beskriver med andre ord alt kundene fysisk kan se. Fra logoen til interiørdesignet i en butikk. Ofte kulminerer visuell identitet i utviklingen av en merkestilguide som gir konsekvente instruksjoner om hvordan merkevaren skal representeres visuelt til enhver tid og i enhver situasjon.

  Kjerneelementer i merkeidentitet
 • Logotype
 • Marke
 • Farge
 • Typografi
 • Illustrasjon
 • Ikoner
 • Struktur
 • Karakter
 • Retningslinjer
 

UX / UI design

UX-design fokuserer på interaksjonen som en menneskelig bruker har med dagligdagse produkter og tjenester. Målet med UX-design er å gjøre bruken av disse produktene og tjenestene, både digital eller fysisk, enkel, logisk og morsom.

Begrepet “brukeropplevelse” har eksistert siden 90-tallet. Det ble laget av Don Norman, en kognitiv vitenskapsmann ved Apple, tilbake før Apple ble det kjente navnet det er i dag. Han fokuserte sterkt på brukersentrert design, som plasserte brukeren i fronten av produktdesignprosessen. Mens “brukervennlig” er et begrep du sikkert kjenner godt, var det ikke så populært på den tiden.

Som Apple-grunnlegger Steve Jobs treffende sa det: “Du må begynne med kundeopplevelsen og jobbe tilbake mot teknologien – ikke omvendt.”

Grafisk design

Et godt design spiller en viktig rolle når du ønsker å skille deg ut fra mengden, og ikke minst skille deg ut fra konkurrentene slik at kunden velger deg og dine tjenester eller produkter. Du har bare én sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk, og må raskt overbevise en potensiell kunde om å gå for deg og din bedrift. Et godt utført grafisk design kan skape en stoppende effekt hos publikum, og bidra til økt oppmerksomhet.

Vi leverer ulike tjenester innen grafisk design – trykkmateriell, rollups, visuell identitet, produktbrosjyrer, informasjonsdesign, emballasjedesign etc. Vi hjelper deg fra idé til ferdig design til produkt.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Nytt prosjekt?